Detalii Constructive Case Pe Termocofraje

Fundatii din beton armat

Fundatii continue , din beton armat , gen talpa si cuzinet . Adancimea de fundare , functie de adincimea de inghet si natura terenului , poate varia intre 70cm si 1,20 m .

Structura din beton armat

Structura mixta, cadre si diafragme din beton armat , sau structura pe diafragme din betoan armat . Structurile din beton armat sunt realizate cu termocofraje .

Planseu beton armat

Element portant orizontal , armat inferior si superior . Are rol de saiba orizontala rigida , capabil sa preia fortele orizontale si sa le transmita elementelor portante verticale .

Sarpanta din lemn

Peste ultimul etaj este sarpanta de lemn, care are rolul de a sustine greutatea invelitorii , si de a prelua anumite actiuni cum ar fi zapada , vantul , etc .

Pereti exteriori din beton armat

Peretii exteriori sunt din beton armat in termocofraje , care au rolul si de anvelopare termica . Stratul exterior de neopor este de 10 -30 cm .

Pereti interiori din zidarie

Peretii interiori sunt din zidarie de BCA sau din caramida . De asemeni , compartimentarile interioare se pot face si cu Rigips ,.

Instalatii electrice

Instalatia electrica este cu conductor de Cu tip FY , cu diametrul de 1,5 mm pentru iluminat si 2,5 mm pentru prize . Materiale de la firme consacrate .

Instalatii sanitare

Instalatiile ssanitare unt realizate cu teava PP , PPR si PVC . Obiectela sanitare sunt de calitate, de la firme de pretigiu .Realizam decantoare si fose septice.

Instalatii termice

Tevi de Cu sau PPR , calorifere din otel sau aluminiu , centrala termica in condensatie . La cerere panouri solare sau panouri fotvoltaice hibride cu cogenerare solara .

Finisaje interioare

Pardoseli gresie , parchet sau granit . Placari faianta . Rigips , zugraveli cu vinarom . Usi interioare lemn, tamplarie exterioara PVC tripan , lemn sau aluminiu .

Finisaje exterioare

Placari exterioare . Zugraveli exterioare cu vinarom sau texturata . Termoizolatie acoperis cu vata minerala . Invelitoare din tabla tip tigla .

Amenajari exterioare

Imprejmuire gard . Amenajare acces pietonal si auto, terase , parcari , garaj . Amenajari peisagistice . La cerere realizam fosa septica , decantor , piscina .

Pentru detalii , va rugam sa ne contactati :

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon : 0723.669.784